Menús feiners diari

Menús feiners

14 / juliol / 2014 a les 11:18
Menú feiners 10,50€

Primers plats a triar
Musclos al vapor
Lasanya d’espinacs i carn
Espaguetis bolonyesa
Gaspatxo



Segons plats a triar
Pollastre al forn
“Morcilla” amb seques
Peus de porc guisats
Lluç fresc a la romana

Postres
gelat
Poma al forn
Pastisseria
Púding casolà



Menú feiners 17.50 €

Primersplats a triar
Risotto de ceps ipularda
Carpaccio de bacallàsobre fons de mongetes i botifarra negre
Camembert al forn
Gaspatxo amb entrebancsassortits
 Graellada de verdures

Segons plats a triar

Roast beef amb reducció de Xerès sec i compota de poma
Arròs bomba caldós de llamàntol mínim 2 persones (suplement 5,00€ p.p.)
Entrecot (250gr) brasa o al pebre verd
Mandonguillesamb sèpia i rossinyols
Bacallà al pil-pil

Postresa triar

Mató amb mel
Púding casolà
Amanida de fruites
Xarrup de Mandarina
Pastís



Restaurant Sant Antoni Menús feinersRestaurant Sant Antoni Menús feiners

Comentaris