Sopar i ball de cap d'any 2012
Cena i baile fin de año 2012
Cocktail de Benvinguda
Aperitiu
Cullereta de farcell
de Salmó fumat amb Tàrtar de Salmó
Tartaleta de foie i
poma caramel.litzada amb oli de vainilla
Coca torrada amb
tomàquet i ibèric de gla
Primer plat
Amanida de
llamàntol amb vinagreta de cítrics
Vi blanc
xarel·lo Castellroig D.O. Penedès
Segons plats a triar
Filet amb crosta de full i salsa de tófones
Garrinet a l'estil de Segovia
Turbo amb verduretes
Vi negre Raimat Clamor D.O. Costers de Segre
Postre
Tronc de sant Silvestre
Joan Sarda reserva brut D.O. Cava
Aigües i cafés
Raïm de la sort
Musica dj
Preus i reserva online a:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada