Menú dies feiners

Menú dies feiners


Primers plats
Carpaccio de pinya amb encenalls de pernil
Canelons de ceps
Cigrons estofats
Verdura
Escalivada
Macarrons Bolonyesa
Croquetes de rostit amb patates

Segons plats
Hamburguesa  de vedella casolana Brasa
Botifarra Brasa
Conill Brasa
Pollastre al forn
Osobuco
Bacallà a la llauna
 Llenguado meuniere

Dilluns: Amanida amb formatge de cabra i nous, - Llagostins planxa
Dimarts: Canelons d’espinacs - Bacallà pilpil
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet
Arròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua

Postres
Flam
Poma al forn
Profiterols amb xocolata
Pastis
Mató amb mel
Puding casolà
Gelat
Fruita del temps
El menú consta d’un primer, un segon , pa, una beguda, postres o cafè 
Migdia 12.95€ I.V.A. Inclòs ****Nits de dilluns a dijous 15.00€ I.V.A. Inclòs
Servei terrassa suplement 10%
Dimecres no festius tancat

molta més informació AQUI 

 

Comentaris