Menú dies feiners
Primers plats
Carpaccio de pinya amb encenalls de pernil
Canelons de ceps
Cigrons estofats
Verdura
Escalivada
Macarrons Bolonyesa
Croquetes de rostit amb patates
Segons plats
Hamburguesa de vedella casolana Brasa
Botifarra Brasa
Conill Brasa
Pollastre al forn
Osobuco
Bacallà a la llauna
Llenguado meuniere
Dilluns: Amanida amb formatge de cabra i nous, - Llagostins planxa
Dimarts: Canelons d’espinacs - Bacallà pilpil
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet
Arròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua
Dimarts: Canelons d’espinacs - Bacallà pilpil
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet
Arròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada