Menu diari del 10/09/2012 a 14/09/2012

Menú dies feiners

Primers plats
Vichyssoise
Espaguetis amb carbonara de salmó
Trinxant amb cansalada
verdura
Escalivada
Amanida catalana
Gaspatxo de xindria

Segons plats
Picantó Brasa
Entrecot Brasa (sup. 3,50€)
Botifarra Brasa
Osobuco
Mandonguilles a la jardinera
Llenguado amb salsa de taronja
Salmó planxa

Dilluns: Amanida amb formatge de cabra i nous, - Llagostins planxa
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet - Menú setmanalArròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua

Postres
Flam
Poma al forn
Profiterols amb xocolata
Crema catalana
Mató amb mel
Puding casolà
Gelat
Fruita del temps
El menú consta d’un primer, un segon , pa, una beguda, postres o cafè 

Migdia 12.95€ I.V.A. Inclòs ****Nits de dilluns a dijous 15.00€ I.V.A. Inclòs
Servei terrassa suplement 10%

Comentaris