NADAL i SANT ESTEVE
Primers plats
Primers plats
ESCUDELLA AMB GALETS DE NADAL 8,50
CARN D'OLLA 12,50
AMANIDA DE LLAGOSTINS I ROSSINYOLS 15,00
SOPA DE PEIX I MARISC 9,50
MIL FULLS DE FOIE I POMA AMB OLI DE VAINILLA 15,50
ENCENALLS D'IBÈRIC DE GLA 18,50
CANELONS 9,80
Segons plats
CANELONS 9,80
Segons plats
POLLASTRE DE PAGÈS FARCIT A LA CATALANA 14,50
BACALLÀ 16,50
½ ESPATLLA DE XAI AL FORN 17,50
MEDALLONS DE RAP MARINERA 22,50
FILET DE VEDELLA (BRASA,CEPS, O CABRALES) 18,90
LLENGUADO 19,50
Postres
TORRONS I NEULES 7,25
PASTIS 6,50
GELAT I XARRUPS 5,50
PROFITEROLS 5,50
8% DE I.V.A. NO INCLÒS
____________________________________________
____________________________________________
CAP D'ANY 2010
APERITIU
CULLERETA DE FARCELL DE SALMÓ FUMAT AMB TÀRTAR DE SALMÓ FRESC
TARTALETA DE MIL FULLS DE FOIE I POMA
COCA TORRADA AMB TOMÀQUET I IBÈRIC DE GLA
VI BLANC XAREL·LO CASTELLROIG D.O. PENEDÈS
AMANIDA DE LLAMÀNTOL AMB VINAGRETA DE CÍTRICS
SANGENIS I VAQUE D.O .PRIORAT
FILET AMB CROSTA DE FULL I SALSA DE TÒFONES
JOAN SARDA RESERVA BRUT D.O. CAVA
TRONC DE SANT SILVESTRE
AIGÜES I CAFÈ
RAÏM DE LA SORT
60,00+ 8% I.V.A.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada