Restaurant Sant Antoni
Menu dies feiners
Primers plats
Trinxant amb botifarra negra
Pebrots del piqillo farcits de peix
Llenties estofades
verdura
Escalivada
Amanida catalana
Remenat de carbassó i gambes
Segons plats
Pollastre Brasa
Entrecot Brasa (sup. 3,50€)
Xai Brasa
Conill Brasa
Peus de porc guisats
Osobuco
Tonyina amb samfaina
Cueta de rap gratinada amb allioli suau
Dilluns: Amanida amb formatge de cabra i nous, - Llagostins planxa
Dimarts: Canelons d’espinacs - Bacallà pilpil
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet
Arròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua
Postres
Flam
Poma al forn
Profiterols amb xocolata
Pastis
Mató amb mel
Puding casolà
Gelat
Fruita del temps
El menú consta d’un primer, un segon , pa, una beguda, postres o cafè
Migdia 12.95€ I.V.A. Inclòs ****Nits de dilluns a dijous 15.00€ I.V.A. Inclòs
Servei terrassa suplement 10%
Trinxant amb botifarra negra
Pebrots del piqillo farcits de peix
Llenties estofades
verdura
Escalivada
Amanida catalana
Remenat de carbassó i gambes
Segons plats
Pollastre Brasa
Entrecot Brasa (sup. 3,50€)
Xai Brasa
Conill Brasa
Peus de porc guisats
Osobuco
Tonyina amb samfaina
Cueta de rap gratinada amb allioli suau
Dilluns: Amanida amb formatge de cabra i nous, - Llagostins planxa
Dimarts: Canelons d’espinacs - Bacallà pilpil
Dijous:, Carpaccio de bacallà sobre coixí de tomàquet
Arròs caldos amb llamàntol mínim 2 persones(sup. 7,00€p.p.)
Divendres: Camembert al forn, - Fideua
Postres
Flam
Poma al forn
Profiterols amb xocolata
Pastis
Mató amb mel
Puding casolà
Gelat
Fruita del temps
El menú consta d’un primer, un segon , pa, una beguda, postres o cafè
Migdia 12.95€ I.V.A. Inclòs ****Nits de dilluns a dijous 15.00€ I.V.A. Inclòs
Servei terrassa suplement 10%
Dimecres no festius tancat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada